Seminar BIM

Facultatea de Construcții Civile, Industriale și Agricole din cadrul Universității Tehnice de Construcții București împreună cu Asociația Română de Dreptul Construcțiilor (RSCL), organizează în data de 29.06.2017 seminarul cu titlul ”Building Information Modelling. Realități și perspective” 

Seminarul va cuprinde 3 sesiuni și își propune dezbaterea asupra unor aspecte precum implementarea BIM în proiecte publice și private din România și din afară, standarde internaționale sau utilizarea BIM în achiziții publice. Tema este de interes tinând seama de dezvoltarea BIM și de perspectivele înlocuirii rapide a abordării "tradiționale" din proiectare, management și executie cu tehnologii BIM.

Moderatorul seminarului va fi Lector univ. dr. Ovidiu Ioan DUMITRU, Președinte RSCL si Vice Președinte ESCL. Alături de acesta, pe lista speakerilor se vor regăsi Ing. Dumitru MINCIU, Director general Novart Engineering specialist în Construction Project Management, consultant implementare BIM și soluții IT&C pentru construcții, Av. Dan MIHAI, Partener la Cabinetul de avocatura Jinaru, Mihai & Noțingher, specialist în dreptul construcțiilor, Arh. Marzia Bolpagni, Membru al echipei Building Information Modelling la Ministerul de Justiție Britanic în Londra, Marea Britanie, Arh. Radu Gidei, BIM Manager la Grimshaw Lector la Universitatea de Arte Creative, Canterbury, Marea Britanie.

Seminarul va organizat la Facultatea de Construcții Civile, Industriale și Agricole, Universitatea Tehnică de Construcții București, în data de 29.06.2017, începând cu orele 9:00.

Accesul la seminar pentru cadre didactice si studenti este gratuit, înscrierea fâcandu-se prin completarea formularului de înregistrare editabil și transmiterea lui la adresa de email [email protected].

Prezentarea seminarului

Formular înscriere