Politică de confidențialitate

Vă respectăm viața privată. Din acest motiv nu vom prelucra datele dumneavoastră personale decât în situațiile în care acest lucru este neapărat necesar. Deasemenea, pentru siguranța dumneavoastră ne vom strădui mereu să colectăm cât mai puține date personale.

Nu vom utiliza datele personale în scopuri de marketing . În niciun caz nu vom transmite, pune la dispoziție sau permite accesul unor terți la datele personale în scopuri de marketing.

Aveți posibilitatea de a vă înregistra pe Site, cu următoarele date minime obligatorii : nume de utilizator, parola si adresa de e-mail. Datele furnizate la înregistrarea unui Cont, respectiv adresa de email, numele si parola, vor fi prelucrate numai pentru autentificarea ulterioară în cont și doar pe durata existenței Contului.

Putem solicita și alte date legate de activitatea Dumneavoastră : nume real, profesie/funcție, loc de muncă și oraș de desfăsurare a activității. Aceste date sunt opționale,neafectând înregistrarea Dumnevoastră pe site în mod general. Necesitatea lor apare doar  în accesarea unor zone specifice ale site-ului numite zone “premium” sau in cazul în care contribuiți cu articole la Conținutul Site-ului.

Prin publicarea comentariilor ne permiteti să afișăm numele dumneavoastră de utilizator în asociere cu comentariul.

Orice informații personale pe care le furnizați în comentarii sau în propriile contribuții la Site vor fi publicate și vor putea fi vizualizate de utilizatorii acestuia. Prin publicarea de informații personale ne acordați dreptul de a le publica și de a le păstra pe toata durata existenței Site-ului, sau până veți solicita ștergerea acestora.

Pentru comentarii, întrebări sau reclamații, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail:[email protected]. Datele pe care le furnizați în cadrul unor asemenea comunicări vor fi prelucrate pe durata rezolvării respectivei comunicări și numai pentru acest scop.

În situația unei reclamații legate de activitatea dumneavoastră desfașurată în Site, inclusiv, dar fără a se limita la comentariile efectuate, ne rezervăm dreptul de a furniza informațiile dumneavoastră personale, în măsura în care sunt solicitate de un organ de cercetare. Nu vom furniza datele dumneavoastră persoanelor care au facut eventualele reclamații, decât cu acordul dumneavoastră.

Depunem toate eforturile rezonabile pentru a vă proteja viata privată. Din acest motiv, toate datele personale vor fi păstrate în baze de date pe serverele noastre.

La anumite intervale de timp pot exista modificări la politica de confidențialitate sau în privința modului de prelucrare. Recomandăm vizitatorilor Site-ului să reviziteze prezenta politică pentru a fi la curent cu eventualele schimbari.

Orice dispută legata de prelucrarea datelor cu caracter personal va fi rezolvată conform legislației Române aplicabile la momentul apariției acesteia.

Vă mulțumim pentru utilizarea site-ului encipedia.org!